Nutriční hodnoty (Broskvová rychovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 24
Energie | 6 599 kJ / 1 577 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 62,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,90 g |
Tuky | 43,54 g |
– nasycené | 14,64 g |
– nenasycené | 18,27 g |
–– mononenasycené | 14,38 g |
–– polynenasycené | 3,89 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 500 mg |
Sůl | 1,04 g |
Sacharidy | 219,40 g |
– cukry | 133,20 g |
––– laktóza | 9,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
120 g 120 g cukru | Cukr bílý | 120 g |
3 lžíce 3 lžíce teplé vody | Voda | 54 ml |
60 g 60 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 60 g |
60 g 60 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 60 g |
250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
trocha trocha citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | |
trocha trocha rumu | Rum | |
moučkový cukr | Cukr bílý | |
broskve | Dužina broskve čerstvá | |
2 2 želatiny v prášku | Želatina vepřová |