Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Broskvová rychovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 24

Energie6 599 kJ /
1 577 kcal
Bílkoviny75,12 g
– z toho živočišné bílkoviny62,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,90 g
Tuky43,54 g
– nasycené14,64 g
– nenasycené18,27 g
–– mononenasycené14,38 g
–– polynenasycené3,89 g
––– omega 30,22 g
Vláknina3,60 g
Cholesterol 1,08 g
Sodík 500 mg
Sůl1,04 g
Sacharidy219,40 g
– cukry133,20 g
––– laktóza9,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
špetka špetka soli Sůl mořská
120 g 120 g cukru Cukr bílý 120 g
3 lžíce 3 lžíce teplé vody Voda 54 ml
60 g 60 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 60 g
60 g 60 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 60 g
250 g 250 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
trocha trocha citrónové šťávy Šťáva z citrónu
trocha trocha rumu Rum
moučkový cukr Cukr bílý
broskve Dužina broskve čerstvá
2 2 želatiny v prášku Želatina vepřová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.