Dušená plec s hlávkovým zelím

1974andrea Kuchařka: 1974andrea

Doba přípravy: 1,5 hod Vepřové maso 20 názorů

Suroviny

750 g vepřové plece
1/2 hlávky bílého zelí
2 červené papriky
1/4 celeru
hrst namočených sušených hub
5 čerstvých žampionů
2 cibule
1 polévkové lžíce sójové omáčky
mletá sladká paprika
kmín
pepř
vývar
sůl
olej
Recept si zatím oblíbilo 19 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji osmažíme cibuli, přidáme pokrájené maso, okořeníme, osolíme a necháme pustit šťávu. Poté přidáme namočené sušené houby, trochu podlijeme vývarem nebo vodou a asi 3/4 hodiny dusíme a mírně podléváme. Pak vložíme pokrájenou zeleninu a žampiony a dusíme do měkka. Dochutíme sójovou omáčkou a podle potřeby zahustíme.

Poznámka

Můžeme podávat s knedlíky, rýží, brambory nebo těstovinami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 2 205 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Dušená plec s hlávkovým zelím

Předchozí 1 2

Tématické fráze: vepřové maso s hlávkovým zelím pečené maso s hlávkovým zelím maso s hlavkovym zelím duseneplecko z e zalim dušené maso se zelím vepřová plec s hlávkovým zelím vepřové s hlávkovým zelí vepřová plec se zelím dušená vepřová plec se zelím co k hlávkovému zelí dušené vepřové se zelím vepřové maso dušené se zelím recepty s hlávkovým zelím dušené maso s hlavkovým zelím mleté maso s hlávkovým zelím vepřové maso shlavkovym zelím veprove maso shlavkovym zeli vepřove s hlavkovym zelim dušené vepřové maso se zelím plec zelí

Zapomněl/a jsem heslo