Nutriční hodnoty (Kapr Zelenka - úprava podle manžela zpěvačky Petry Janů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 5 382 kJ / 1 286 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 39,83 g |
| Tuky | 7,28 g |
| – nasycené | 1,45 g |
| – nenasycené | 3,90 g |
| –– mononenasycené | 0,72 g |
| –– polynenasycené | 3,18 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 35,88 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 67 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 252,88 g |
| – cukry | 49,54 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 větších porcí kapra | Kapr | |
| 3 3 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| 500 g 500 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 500 g |
| 2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 citrón | Citrón čerstvý | 90 g |
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 1/2 sáčku 1/2 sáčku sladké papriky | Paprika červená sušená | |
| 4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 6 kuliček 6 kuliček nového koření | Nové koření | |
| špetka špetka tymiánu | Tymián sušený | |
| 8 stroužků 8 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 56 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| citrón na ozdobu | Citrón čerstvý |