Nutriční hodnoty (Zapečené mleté maso s rýží a paprikami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 438 kJ / 2 973 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 185,65 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,83 g |
Tuky | 140,36 g |
– nasycené | 80,78 g |
– nenasycené | 48,12 g |
–– mononenasycené | 40,20 g |
–– polynenasycené | 7,92 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 10,48 g |
Cholesterol | 1,40 g |
Sodík | 2,37 g |
Sůl | 5,79 g |
Sacharidy | 202,10 g |
– cukry | 40,18 g |
––– laktóza | 23,73 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 ml 250 ml masového vývaru | Vývar masový | 250 ml |
125 g 125 g rýže | Rýže bílá | 125 g |
2 2 červené a zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
2 2 feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
3,5 lžíce 3,5 lžíce másla | Máslo kravské | 35 g |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
pepř a sůl | Pepř černý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
lžička lžička oregana | Oregano sušené | |
500 g 500 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 500 g |
30 g 30 g mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
4 lžíce 4 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 60 g |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
250 g 250 g strouhané goudy | Gouda 45% t. v s. | 250 g |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
pražené sekané arašídy | Arašídy solené |