Nutriční hodnoty (Skotská křepelčí vejce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 944 kJ / 465 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 54,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 24,25 g |
– nasycené | 6,96 g |
– nenasycené | 15,70 g |
–– mononenasycené | 11,82 g |
–– polynenasycené | 3,88 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 1,40 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 279 mg |
Sůl | 0,66 g |
Sacharidy | 4,50 g |
– cukry | 2,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
12 12 křepelčích vajíček | Vejce křepelčí | |
300 g 300 g mletého kuřecího masa | Kuře stehno bez kůže | 300 g |
1 lžička 1 lžička čerstvého nebo sušeného zázvoru | ||
2 lžíce 2 lžíce jemně nakrájené pažitky a petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
1 lžička 1 lžička ostřejší hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej na smažení | Olej řepkový | |
vejce, hladká mouka a strouhankana obalení | Mouka pšeničná hladká |