Nutriční hodnoty (Skotská křepelčí vejce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 944 kJ / 465 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 56,40 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 54,90 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g | 
| Tuky | 24,25 g | 
| – nasycené | 6,96 g | 
| – nenasycené | 15,70 g | 
| –– mononenasycené | 11,82 g | 
| –– polynenasycené | 3,88 g | 
| ––– omega 3 | 0,40 g | 
| Vláknina | 1,40 g | 
| Cholesterol | 150 mg | 
| Sodík | 279 mg | 
| Sůl | 0,66 g | 
| Sacharidy | 4,50 g | 
| – cukry | 2,25 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 12 12 křepelčích vajíček | Vejce křepelčí | |
| 300 g 300 g mletého kuřecího masa | Kuře stehno bez kůže | 300 g | 
| 1 lžička 1 lžička čerstvého nebo sušeného zázvoru | ||
| 2 lžíce 2 lžíce jemně nakrájené pažitky a petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g | 
| 1 lžička 1 lžička ostřejší hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| vejce, hladká mouka a strouhankana obalení | Mouka pšeničná hladká | 
 
	