Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Skotská křepelčí vejce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 944 kJ /
465 kcal
Bílkoviny56,40 g
– z toho živočišné bílkoviny54,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,50 g
Tuky24,25 g
– nasycené6,96 g
– nenasycené15,70 g
–– mononenasycené11,82 g
–– polynenasycené3,88 g
––– omega 30,40 g
Vláknina1,40 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 279 mg
Sůl0,66 g
Sacharidy4,50 g
– cukry2,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
12 12 křepelčích vajíček Vejce křepelčí
300 g 300 g mletého kuřecího masa Kuře stehno bez kůže 300 g
1 lžička 1 lžička čerstvého nebo sušeného zázvoru
2 lžíce 2 lžíce jemně nakrájené pažitky a petrželky Petržel nať čerstvá 30 g
1 lžička 1 lžička ostřejší hořčice Hořčice plnotučná 5 g
sůl Sůl mořská
olej na smažení Olej řepkový
vejce, hladká mouka a strouhankana obalení Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.