Nutriční hodnoty (Lehce pikantní guláš z bedel)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 406 kJ / 1 053 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,65 g |
| Tuky | 85,87 g |
| – nasycené | 42,33 g |
| – nenasycené | 42,49 g |
| –– mononenasycené | 36,17 g |
| –– polynenasycené | 6,32 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 31,83 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,66 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 33,55 g |
| – cukry | 4,89 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g bedel | Bedla čerstvá | 600 g |
| 100 g 100 g špeku | Špek | 100 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
| 1 1 rovná lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | |
| 1 1 rovná lžíce uzené papriky | Paprika uzená | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky pálivé papriky | Paprika pálivá | 3 g |
| 1 1 plná lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| vývar (nebo voda, ale vývar dodá chuť) | Vývar masový | |
| celý kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |