Nutriční hodnoty (Kachní prsa na jablkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 949 kJ / 227 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 1,40 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g | 
| Tuky | 1,04 g | 
| – nasycené | 0,34 g | 
| – nenasycené | 0,46 g | 
| –– mononenasycené | 0,04 g | 
| –– polynenasycené | 0,42 g | 
| ––– omega 3 | 0,08 g | 
| Vláknina | 7,80 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 13 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 33,30 g | 
| – cukry | 28,50 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 2 kachní prsa | Kachna prso s kůží | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 2 2 menší jablka | Jablko čerstvé | 300 g | 
| 2-3 2-3 hřebíčky | Hřebíček | |
| špetka špetka skořice | Skořice ceylonská | |
| citronová kůra čerstvě nastrouhaná, dle chuti | Citronová kúra čerstvá | |
| cca 1 dl 1 dl vína (já dal bílý Muškát) | Víno bílé suché | 100 ml |