Nutriční hodnoty (Čokoládové fondue s vůní perníku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 2 442 kJ / 584 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,10 g |
| Tuky | 22,00 g |
| – nasycené | 12,00 g |
| – nenasycené | 6,70 g |
| –– mononenasycené | 6,00 g |
| –– polynenasycené | 0,70 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 13 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 89,31 g |
| – cukry | 88,29 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 tabulka 1 tabulka kvalitní hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| kelímek kelímek smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
| perníkové koření | Perníkové koření |