Nutriční hodnoty (Václavky na čínský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 128 kJ / 270 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 29,70 g |
| – nasycené | 14,40 g |
| – nenasycené | 15,00 g |
| –– mononenasycené | 12,00 g |
| –– polynenasycené | 3,00 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 27 mg |
| Sodík | 1 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| talíř klobouků václavek | Václavka čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari |