Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené brambory v salátu s vejci a zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 964 kJ /
1 186 kcal
Bílkoviny32,01 g
– z toho živočišné bílkoviny18,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,25 g
Tuky71,40 g
– nasycené11,96 g
– nenasycené50,88 g
–– mononenasycené29,09 g
–– polynenasycené21,79 g
––– omega 32,52 g
Vláknina13,05 g
Cholesterol 575 mg
Sodík 656 mg
Sůl1,45 g
Sacharidy97,43 g
– cukry7,40 g
––– laktóza1,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500-600 g 500-600 g menších brambor Brambor zimní 550 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 špetka 1 špetka uzené papriky Paprika uzená
1 špetka 1 špetka sušeného česneku Česnek sušený
sůl Sůl mořská
snítka snítka tymiánu Tymián sušený
2 2 vejce natvrdo Vejce slepičí 140 g
1-2 1-2 uvařené nakrájené mrkve Mrkev čerstvá 75 g
uvařený hrášek (de chuti) Hrášek zelený
2-3 2-3 sterilované okurky Okurka polní zavařená
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
2 lžíce 2 lžíce majonézy Majonéza 30 g
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 50 ml
1-2 lžíce 1-2 lžíce nasekaného čerstvého kopru Kopr nať čerstvý 22.5 g
2-3 lžičky 2-3 lžičky hořčice Hořčice plnotučná 12.5 g
trošku trošku láku z okurek Nálev z okurek
1 špetka 1 špetka cukru Cukr bílý
sůl (dle chuti) Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.