Nutriční hodnoty (Pečené brambory v salátu s vejci a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 964 kJ / 1 186 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,25 g |
Tuky | 71,40 g |
– nasycené | 11,96 g |
– nenasycené | 50,88 g |
–– mononenasycené | 29,09 g |
–– polynenasycené | 21,79 g |
––– omega 3 | 2,52 g |
Vláknina | 13,05 g |
Cholesterol | 575 mg |
Sodík | 656 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 97,43 g |
– cukry | 7,40 g |
––– laktóza | 1,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500-600 g 500-600 g menších brambor | Brambor zimní | 550 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 špetka 1 špetka uzené papriky | Paprika uzená | |
1 špetka 1 špetka sušeného česneku | Česnek sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
snítka snítka tymiánu | Tymián sušený | |
2 2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
1-2 1-2 uvařené nakrájené mrkve | Mrkev čerstvá | 75 g |
uvařený hrášek (de chuti) | Hrášek zelený | |
2-3 2-3 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
1-2 lžíce 1-2 lžíce nasekaného čerstvého kopru | Kopr nať čerstvý | 22.5 g |
2-3 lžičky 2-3 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 12.5 g |
trošku trošku láku z okurek | Nálev z okurek | |
1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý | |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |