Nutriční hodnoty ("Smažák" ze dvou druhů sýrů a zeleného pepře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 219 kJ / 1 008 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 106,94 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,45 g |
Tuky | 53,62 g |
– nasycené | 26,81 g |
– nenasycené | 21,43 g |
–– mononenasycené | 18,37 g |
–– polynenasycené | 3,06 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 2,25 g |
Cholesterol | 671 mg |
Sodík | 4,88 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 22,90 g |
– cukry | 17,75 g |
––– laktóza | 17,65 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g sýru (měla jsem Eidam 45%) | Sýr kravský tvrdý 30% | 250 g |
100 g 100 g tvarůžků nebo nivy | Tvarůžky | 100 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1-2 lžičky 1-2 lžičky nakládaného pepře | Pepř černý | 7.5 g |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
pepř a chilli podle chuti | Chilli paprička sušená | |
olej na smažení | Olej řepkový |