Nutriční hodnoty (Pikantní fazolková polévka s bramborem a koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 323 kJ / 794 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 14,92 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,67 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,25 g | 
| Tuky | 55,08 g | 
| – nasycené | 35,64 g | 
| – nenasycené | 17,47 g | 
| –– mononenasycené | 15,22 g | 
| –– polynenasycené | 2,25 g | 
| ––– omega 3 | 0,51 g | 
| Vláknina | 19,15 g | 
| Cholesterol | 176 mg | 
| Sodík | 74 mg | 
| Sůl | 0,15 g | 
| Sacharidy | 50,13 g | 
| – cukry | 16,73 g | 
| ––– laktóza | 4,58 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 300 g 300 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 300 g | 
| 3-4 3-4 brambory | Brambor zimní | 175 g | 
| 1 1 malá lžička naložených drcených chilli papriček | Chilli paprička čerstvá | |
| 150 ml 150 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 150 ml | 
| 1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g | 
| drůbeží vývar | Vývar kuřecí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvý kopr | Kopr nať čerstvý |