Nutriční hodnoty (Lívance z pečených jablek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 095 kJ / 979 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,91 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,44 g |
| Tuky | 27,89 g |
| – nasycené | 13,67 g |
| – nenasycené | 11,11 g |
| –– mononenasycené | 8,54 g |
| –– polynenasycené | 2,57 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 8,50 g |
| Cholesterol | 314 mg |
| Sodík | 221 mg |
| Sůl | 0,68 g |
| Sacharidy | 148,26 g |
| – cukry | 69,53 g |
| ––– laktóza | 7,49 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 PL 1 PL másla | Máslo kravské | 10 g |
| 150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| 1 KL 1 KL prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
| 1 KL 1 KL skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
| 1 PL 1 PL hnědého cukru | Cukr třtinový | 15 g |
| 1 PL 1 PL medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| 1 KL 1 KL másla | Máslo kravské | 8 g |
| 1 KL 1 KL rumu | Rum | 5 ml |
| hrst hrst ořechů | Vlašské ořechy |