Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plněné papriky v přírodní rajčatové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 416 kJ /
1 055 kcal
Bílkoviny119,67 g
– z toho živočišné bílkoviny108,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,49 g
Tuky31,60 g
– nasycené7,50 g
– nenasycené16,09 g
–– mononenasycené12,94 g
–– polynenasycené3,16 g
––– omega 30,14 g
Vláknina18,45 g
Cholesterol 584 mg
Sodík 391 mg
Sůl0,71 g
Sacharidy66,25 g
– cukry45,15 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 velké papriky Paprika červená čerstvá 600 g
500 g 500 g mletého míchaného masa (lze i jen z vepřového) Vepřová plec 500 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
trochu trochu majoránky Majoránka sušená
strouhanka dle potřeby Strouhanka pšeničná
olej Olej řepkový
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 15 g
1 1 kávová lžička sladké papriky Paprika červená sušená
rajčatový protlak nebo sugo, rajčatová šťáva, rajčatový džus apod. Protlak rajčatový
špetka špetka cukru Cukr bílý
voda nebo vývar Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.