Nutriční hodnoty (Jednoduchý "tatarák" z hub)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 255 kJ / 778 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,00 g |
| Tuky | 51,74 g |
| – nasycené | 6,67 g |
| – nenasycené | 39,81 g |
| –– mononenasycené | 28,40 g |
| –– polynenasycené | 11,41 g |
| ––– omega 3 | 3,05 g |
| Vláknina | 33,10 g |
| Cholesterol | 426 mg |
| Sodík | 419 mg |
| Sůl | 0,87 g |
| Sacharidy | 37,19 g |
| – cukry | 17,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hub | Hřib čerstvý | 500 g |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| sůl a pepř | Pepř černý | |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 120 g 120 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 120 g |
| pečivo a česnek na topinky |