Nutriční hodnoty (Houbové vrtule se zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 278 kJ / 1 979 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,16 g |
Tuky | 88,44 g |
– nasycené | 42,93 g |
– nenasycené | 43,02 g |
–– mononenasycené | 36,47 g |
–– polynenasycené | 6,55 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 40,38 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,65 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 228,20 g |
– cukry | 17,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hub | Hřib čerstvý | 400 g |
500 500 h hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | |
250-300 g 250-300 g vrtulí | Těstoviny pšeničné | 275 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
cca hrnek hrnek vývaru | Vývar hovězí | |
sádlo podle tučnosti slaniny | Špek | |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |