Nutriční hodnoty (Nudlové těsto II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 691 kJ / 1 599 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g |
| Tuky | 19,12 g |
| – nasycené | 4,44 g |
| – nenasycené | 9,00 g |
| –– mononenasycené | 6,00 g |
| –– polynenasycené | 3,00 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 207 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 293,40 g |
| – cukry | 8,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g hrubé mouky (nebo polohrubé mouky) | Mouka pšeničná hrubá | 400 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 120-125 ml 120-125 ml vody (podle potřeby) | Voda | 122.5 ml |