Nutriční hodnoty (Václavkové rizoto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 612 kJ / 1 341 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 46,50 g |
| Tuky | 5,75 g |
| – nasycené | 2,45 g |
| – nenasycené | 2,70 g |
| –– mononenasycené | 0,85 g |
| –– polynenasycené | 1,85 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 69,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 975 mg |
| Sůl | 2,08 g |
| Sacharidy | 241,00 g |
| – cukry | 23,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g václavek | Václavka čerstvá | 500 g |
| 1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
| 1 hrnek 1 hrnek rýže | Rýže bílá | 250 g |
| olej | Olej řepkový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |