Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Václavkové rizoto)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 612 kJ /
1 341 kcal
Bílkoviny46,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,50 g
Tuky5,75 g
– nasycené2,45 g
– nenasycené2,70 g
–– mononenasycené0,85 g
–– polynenasycené1,85 g
––– omega 30,03 g
Vláknina69,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 975 mg
Sůl2,08 g
Sacharidy241,00 g
– cukry23,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g václavek Václavka čerstvá 500 g
1 1 paprika Paprika bílá čerstvá
2 řapíky 2 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1000 g
1 hrnek 1 hrnek rýže Rýže bílá 250 g
olej Olej řepkový
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.