Nutriční hodnoty (Václavkové rizoto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 612 kJ / 1 341 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,50 g |
Tuky | 5,75 g |
– nasycené | 2,45 g |
– nenasycené | 2,70 g |
–– mononenasycené | 0,85 g |
–– polynenasycené | 1,85 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 69,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 975 mg |
Sůl | 2,08 g |
Sacharidy | 241,00 g |
– cukry | 23,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g václavek | Václavka čerstvá | 500 g |
1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
1 hrnek 1 hrnek rýže | Rýže bílá | 250 g |
olej | Olej řepkový | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |