Nutriční hodnoty (Jablečno-ořechový pohár)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 478 kJ / 1 070 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,48 g |
| Tuky | 59,86 g |
| – nasycené | 10,34 g |
| – nenasycené | 41,70 g |
| –– mononenasycené | 7,82 g |
| –– polynenasycené | 33,88 g |
| ––– omega 3 | 5,41 g |
| Vláknina | 21,04 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 50 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 103,82 g |
| – cukry | 51,14 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
| 70 g 70 g ořechů | Vlašské ořechy | 70 g |
| 40 g 40 g ovesných vloček | Vločky ovesné | 40 g |
| 2 lžičky 2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 16 g |
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky medu | Med nepasterovaný | 27 g |
| bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% |