Nutriční hodnoty (Celerovo-bramborová placka s hermelínem a cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 473 kJ / 830 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,19 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 32,01 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,18 g |
| Tuky | 34,40 g |
| – nasycené | 17,74 g |
| – nenasycené | 13,22 g |
| –– mononenasycené | 10,14 g |
| –– polynenasycené | 3,08 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 55,00 g |
| Cholesterol | 342 mg |
| Sodík | 2,24 g |
| Sůl | 5,37 g |
| Sacharidy | 52,61 g |
| – cukry | 20,57 g |
| ––– laktóza | 1,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 cm plátek celeru z větší bulvy | Celer bulva čerstvá | 1080 g |
| 2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 hermelín | Hermelín | 100 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |