Nutriční hodnoty (Bavorský závitek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 602 kJ / 1 578 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,05 g |
| Tuky | 130,17 g |
| – nasycené | 58,84 g |
| – nenasycené | 65,44 g |
| –– mononenasycené | 47,70 g |
| –– polynenasycené | 17,74 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 11,20 g |
| Cholesterol | 678 mg |
| Sodík | 1,28 g |
| Sůl | 2,92 g |
| Sacharidy | 61,60 g |
| – cukry | 12,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky hovězí roštěné (nebo zadního hovězího masa) | Hovězí roštěnec | |
| 100 g 100 g šunkového salámu v celku | Měkký salám | 100 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
| 150 g 150 g oloupaných syrových brambor | Brambor zimní | 150 g |
| 50 g 50 g kyselých okurek | Okurka polní zavařená | 50 g |
| 100 g 100 g sádla (nebo oleje) | Sádlo vepřové | 100 g |
| 30 g 30 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |