Nutriční hodnoty (Bramborovo-houbová paštika)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 801 kJ / 909 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 37,36 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g | 
| Tuky | 16,81 g | 
| – nasycené | 3,99 g | 
| – nenasycené | 7,67 g | 
| –– mononenasycené | 5,73 g | 
| –– polynenasycené | 1,93 g | 
| ––– omega 3 | 0,09 g | 
| Vláknina | 19,83 g | 
| Cholesterol | 518 mg | 
| Sodík | 233 mg | 
| Sůl | 0,42 g | 
| Sacharidy | 145,55 g | 
| – cukry | 8,04 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 6 6 větších vařených a nastrouhaných brambor | Brambor zimní | 300 g | 
| směs hub nakrájených na větší kostičky kostičky a povařených v troše vody | Voda | |
| 250 250 g na kostičky nakrájeného uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 6 - 8 lžic 6 - 8 lžic dětské krupičky (podle potřeby) | Krupice pšeničná jemná | 105 g | 
| vepřové sádlo | Sádlo vepřové | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g | 
| 6 stroužků 6 stroužků českého česneku | Česnek čerstvý | 42 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| trochu trochu mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% |