Nutriční hodnoty (Bramborovo-houbová paštika)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 801 kJ / 909 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 16,81 g |
| – nasycené | 3,99 g |
| – nenasycené | 7,67 g |
| –– mononenasycené | 5,73 g |
| –– polynenasycené | 1,93 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 19,83 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 233 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 145,55 g |
| – cukry | 8,04 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 větších vařených a nastrouhaných brambor | Brambor zimní | 300 g |
| směs hub nakrájených na větší kostičky kostičky a povařených v troše vody | Voda | |
| 250 250 g na kostičky nakrájeného uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 6 - 8 lžic 6 - 8 lžic dětské krupičky (podle potřeby) | Krupice pšeničná jemná | 105 g |
| vepřové sádlo | Sádlo vepřové | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 6 stroužků 6 stroužků českého česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| trochu trochu mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% |