Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Panna Cotta

Hodnocení receptu je 4,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

20 min (20 min tepelná úprava)

26. 10. 2010 07:02

Suroviny

Porce: 5-6

Nutriční hodnoty

Energie5 849 kJ / 1 398 kcal
Bílkoviny28,00 g
Tuky110,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 400 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy74,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: taliansky recept. Je viacero variant prípravy.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

26. 2. 2014 18:23

ROZMARÝNOVÁ PANNA COTTA
(nechci tu plevelit dalším, skoro stejným, receptem. Přikládám jenom obrázek)

Někdy zkuste zkusit nechat ve smetaně povařit větévku Rosmarinus officinalis
POZOR
Nepřehnat s množstvím rozmarýnu! Pokud to přeženete, chytne to štych po šalvěji a taková chuť už nemusí být každému pochuti...

catherina

12. 1. 2012 19:03

Tato je z kucharky S Italem v kuchyni, prave jsem na ni koukala ;-) :yes:

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

26. 10. 2010 09:44

Janka Remková, veľmi pekne dakujem:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 10. 2010 09:40

:-O:yes::yes:

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

26. 10. 2010 09:33

Svetlanka, dakujem za radu. S tým želatinovým stužovačom, ktorý si odporučila, mám aj ja osobne tie najlepšie skúsenosti:-))

Svetlana Svetlana

26. 10. 2010 08:55

...:yes::yes:Panna Cottu dělám a je to výborný dezert...ale používám už rok http://www.oetker.cz/oetker_cz/html/default/debi-7... ... s želatinou nemám dobré zkušenosti a tady s tímto ztužovačem se mi to povedl vždy...je taky vynikající do všech třeba jogurtových krémů...:yes::yes::yes:

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

26. 10. 2010 08:49

Ivuška, neviem ako je to s vôňou, ale chuť je výrazne lepšia, ak do mliečnej zmesi použijem čerstvo vyškriabané zrniečka z vanilkového lusku. Aspoň podľa mojej skúsenosti sa vždy oplatí vanilkový lusk, ak si len trochu môžem vybrať:-))

magdalenka magdalenka

26. 10. 2010 07:54

:-)

cathleen cathleen (moderátorka)

26. 10. 2010 07:50

Nene...myslela jsem to tak, jestli 3 vanilcukry (s umělým vanilínem) voní méně, než zrníčka (vnitřky) ze čtyř lusků?:-O To už by se pak kupovat lusky nevyplatilo vůbec.

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

26. 10. 2010 07:42

Ivuška, ty máš 1 vanilkový lusk permanentne v cukri, tu sa myslel priemyselne vyrábaný vanilkový cukor. Teda 3PL cukru krupica s 3 baleniami tohto vanilkového cukru. Ak som Tvojej otázke dobre rozumela, áno, podľa mojej skúsenosti čerstvo otvorený vanilkový lusk, presnejšie jeho vyškriabané zrniečka voňajú menej intenzívne, ako samotný lusk. Všimni si, že si do cukru pridala samotný vanilkový lusk a nie jeho vyškriabané zrniečka, ktoré idú do mliečnej zmesi.:-))

cathleen cathleen (moderátorka)

26. 10. 2010 07:09

:-pvypadá to lákavě, Ibi:yes:...jen mě zarazilo, že píšeš 3 vanilcukry NEBO cukr + 4 vanilkové lusky. :-Ojeden lusk mám permanentně v cukru, ale ještě jsem vanilkový lusk přímo nevařila ....on voní méně než vanilcukr?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: panna cotta panna cotta recept panna cota recept panna cotta recept na panna cotta pannacota pana cotta recept pana cota pana cotta panacotta s italem v kuchyni panacota pannacotta recept pana cotta panna cotta originál recept panna cota recept recept panna cota panacota panna cotta recepty s italem v kuchyni recepty pana cota recept

Suroviny: smetana sladká, želatina, cukr krupice, cukr vanilkový, lusk vanilkový, voda

TopRecepty.cz

Panna Cotta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R1AY