Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Panna Cotta

Hodnocení receptu je 4,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

20 min (20 min tepelná úprava)

26. 10. 2010 08:02

Suroviny

Porce: 5-6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 849 kJ / 1 398 kcal
Bílkoviny28,00 g
Tuky110,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 400 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy74,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: taliansky recept. Je viacero variant prípravy.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

26. 2. 2014 19:23

ROZMARÝNOVÁ PANNA COTTA
(nechci tu plevelit dalším, skoro stejným, receptem. Přikládám jenom obrázek)

Někdy zkuste zkusit nechat ve smetaně povařit větévku Rosmarinus officinalis
POZOR
Nepřehnat s množstvím rozmarýnu! Pokud to přeženete, chytne to štych po šalvěji a taková chuť už nemusí být každému pochuti...

catherina

12. 1. 2012 20:03

Tato je z kucharky S Italem v kuchyni, prave jsem na ni koukala ;-) :yes:

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

26. 10. 2010 10:44

Janka Remková, veľmi pekne dakujem:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 10. 2010 10:40

:-O:yes::yes:

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

26. 10. 2010 10:33

Svetlanka, dakujem za radu. S tým želatinovým stužovačom, ktorý si odporučila, mám aj ja osobne tie najlepšie skúsenosti:-))

Svetlana Svetlana

26. 10. 2010 09:55

...:yes::yes:Panna Cottu dělám a je to výborný dezert...ale používám už rok http://www.oetker.cz/oetker_cz/html/default/debi-7... ... s želatinou nemám dobré zkušenosti a tady s tímto ztužovačem se mi to povedl vždy...je taky vynikající do všech třeba jogurtových krémů...:yes::yes::yes:

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

26. 10. 2010 09:49

Ivuška, neviem ako je to s vôňou, ale chuť je výrazne lepšia, ak do mliečnej zmesi použijem čerstvo vyškriabané zrniečka z vanilkového lusku. Aspoň podľa mojej skúsenosti sa vždy oplatí vanilkový lusk, ak si len trochu môžem vybrať:-))

magdalenka magdalenka

26. 10. 2010 08:54

:-)

cathleen cathleen (moderátorka)

26. 10. 2010 08:50

Nene...myslela jsem to tak, jestli 3 vanilcukry (s umělým vanilínem) voní méně, než zrníčka (vnitřky) ze čtyř lusků?:-O To už by se pak kupovat lusky nevyplatilo vůbec.

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

26. 10. 2010 08:42

Ivuška, ty máš 1 vanilkový lusk permanentne v cukri, tu sa myslel priemyselne vyrábaný vanilkový cukor. Teda 3PL cukru krupica s 3 baleniami tohto vanilkového cukru. Ak som Tvojej otázke dobre rozumela, áno, podľa mojej skúsenosti čerstvo otvorený vanilkový lusk, presnejšie jeho vyškriabané zrniečka voňajú menej intenzívne, ako samotný lusk. Všimni si, že si do cukru pridala samotný vanilkový lusk a nie jeho vyškriabané zrniečka, ktoré idú do mliečnej zmesi.:-))

cathleen cathleen (moderátorka)

26. 10. 2010 08:09

:-pvypadá to lákavě, Ibi:yes:...jen mě zarazilo, že píšeš 3 vanilcukry NEBO cukr + 4 vanilkové lusky. :-Ojeden lusk mám permanentně v cukru, ale ještě jsem vanilkový lusk přímo nevařila ....on voní méně než vanilcukr?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Marie

Další recepty

Tématické fráze: panna cotta panna cotta recept panna cota recept panna cotta recept na panna cotta pannacota pana cotta recept pana cota pana cotta panacotta s italem v kuchyni panacota pannacotta recept pana cotta panna cotta originál recept panna cota recept recept panna cota panacota panna cotta recepty s italem v kuchyni recepty pana cota recept

Suroviny: smetana sladká, želatina, cukr krupice, cukr vanilkový, lusk vanilkový, voda

TopRecepty.cz

Panna Cotta

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R1AY