Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborové placky s restovanou hlívou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie91 916 kJ /
21 969 kcal
Bílkoviny581,70 g
– z toho živočišné bílkoviny21,63 g
– z toho rostlinné bílkoviny560,07 g
Tuky44,28 g
– nasycené7,31 g
– nenasycené6,93 g
–– mononenasycené5,56 g
–– polynenasycené1,37 g
––– omega 32,81 g
Vláknina620,83 g
Cholesterol 292 mg
Sodík 2,47 g
Sůl1,81 g
Sacharidy4 502,70 g
– cukry284,44 g
––– laktóza5,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500-600 500-600 brambor Brambor zimní 27500 g
150-200 g 150-200 g hlívy ústřičné Hlíva ústřičná syrová 175 g
50 g 50 g uzeného strouhaného sýru Sýr kravský tvrdý 30% 50 g
lžička lžička sádla Sádlo vepřové
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
malá cibule Cibule čerstvá
5-7 stroužků 5-7 stroužků utřeného česneku Česnek čerstvý 42 g
cca 50 ml 50 ml horkého mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 50 ml
2 lžíce 2 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 30 g
hladká mouka dle potřeby Mouka pšeničná hladká
kmín Kmín
majoránka Majoránka sušená
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
sádlo na smažení Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.