Nutriční hodnoty (Rukolový salát a vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 042 kJ / 488 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,33 g |
| Tuky | 28,68 g |
| – nasycené | 6,33 g |
| – nenasycené | 11,57 g |
| –– mononenasycené | 8,53 g |
| –– polynenasycené | 3,03 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 13,33 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 372 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 15,43 g |
| – cukry | 0,27 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g polníčku | Polníček čerstvý | 200 g |
| 200 g 200 g rukoly | Rukola čerstvá | 200 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| cherry rajčata | Rajčata cherry | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |