Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená jablka s karamelovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 340 kJ /
559 kcal
Bílkoviny19,68 g
– z toho živočišné bílkoviny17,28 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,40 g
Tuky14,41 g
– nasycené6,29 g
– nenasycené5,67 g
–– mononenasycené3,98 g
–– polynenasycené1,69 g
––– omega 30,22 g
Vláknina15,60 g
Cholesterol 237 mg
Sodík 193 mg
Sůl0,43 g
Sacharidy79,95 g
– cukry75,60 g
––– laktóza19,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
malinová marmeláda Džem malinový
kokosová moučka do marmelády a trochu i na závěrečné posypání Mouka kokosová
rozinky namočené v rumu Rozinky
máslo na vymaštění zapékací misky a na polití jablek Jablko čerstvé
cukr písek Cukr bílý
4 dl 4 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
1/2 balení 1/2 balení karamelového pudinku Puding v prášku
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
cukr do pudinku Puding v prášku

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.