Nutriční hodnoty (Pečená jablka s karamelovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 340 kJ / 559 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,40 g |
Tuky | 14,41 g |
– nasycené | 6,29 g |
– nenasycené | 5,67 g |
–– mononenasycené | 3,98 g |
–– polynenasycené | 1,69 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 15,60 g |
Cholesterol | 237 mg |
Sodík | 193 mg |
Sůl | 0,43 g |
Sacharidy | 79,95 g |
– cukry | 75,60 g |
––– laktóza | 19,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
malinová marmeláda | Džem malinový | |
kokosová moučka do marmelády a trochu i na závěrečné posypání | Mouka kokosová | |
rozinky namočené v rumu | Rozinky | |
máslo na vymaštění zapékací misky a na polití jablek | Jablko čerstvé | |
cukr písek | Cukr bílý | |
4 dl 4 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
1/2 balení 1/2 balení karamelového pudinku | Puding v prášku | |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
cukr do pudinku | Puding v prášku |