Nutriční hodnoty (Pečená jablka s karamelovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 340 kJ / 559 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,28 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,40 g |
| Tuky | 14,41 g |
| – nasycené | 6,29 g |
| – nenasycené | 5,67 g |
| –– mononenasycené | 3,98 g |
| –– polynenasycené | 1,69 g |
| ––– omega 3 | 0,22 g |
| Vláknina | 15,60 g |
| Cholesterol | 237 mg |
| Sodík | 193 mg |
| Sůl | 0,43 g |
| Sacharidy | 79,95 g |
| – cukry | 75,60 g |
| ––– laktóza | 19,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| malinová marmeláda | Džem malinový | |
| kokosová moučka do marmelády a trochu i na závěrečné posypání | Mouka kokosová | |
| rozinky namočené v rumu | Rozinky | |
| máslo na vymaštění zapékací misky a na polití jablek | Jablko čerstvé | |
| cukr písek | Cukr bílý | |
| 4 dl 4 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
| 1/2 balení 1/2 balení karamelového pudinku | Puding v prášku | |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| cukr do pudinku | Puding v prášku |