Nutriční hodnoty (Bramborový salát s Kunovjankou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 013 kJ / 481 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,79 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,09 g |
| Tuky | 22,38 g |
| – nasycené | 4,78 g |
| – nenasycené | 11,58 g |
| –– mononenasycené | 9,01 g |
| –– polynenasycené | 2,56 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 6,90 g |
| Cholesterol | 648 mg |
| Sodík | 383 mg |
| Sůl | 0,83 g |
| Sacharidy | 40,30 g |
| – cukry | 4,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 malé ve slupce vařené brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 2-3 2-3 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 175 g |
| 1 1 menší nakládaná okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 1/2 1/2 malé cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 lžičky 2 lžičky plnotučné hořčice (nebo kremžké) | Hořčice plnotučná | 10 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce nakládané zeleniny Kunovjanka | Zelenina směs sterilovaná | |
| olej (nebo majonéza, podle chuti) | Olej řepkový |