Nutriční hodnoty (Vajíčkový salát s rukolou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 726 kJ / 891 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 60,76 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,57 g |
| Tuky | 56,78 g |
| – nasycené | 13,04 g |
| – nenasycené | 27,66 g |
| –– mononenasycené | 21,70 g |
| –– polynenasycené | 5,96 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 5,68 g |
| Cholesterol | 1,81 g |
| Sodík | 839 mg |
| Sůl | 1,77 g |
| Sacharidy | 27,70 g |
| – cukry | 16,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 7 7 vajec uvařených natvrdo | Vejce slepičí | 490 g |
| 5-6 5-6 sušených nakládaných rajčat | Rajče červené čerstvé | 330 g |
| 1 1 větší šalotka | Šalotka čerstvá | |
| 1-2 hrsti 1-2 hrsti rukoly | Rukola čerstvá | |
| 2 lžičky 2 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 10 g |
| majonéza a zakysanka 1:1 | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |