Nutriční hodnoty (Vepřová líčka na paprice a smetaně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 6 577 kJ / 1 572 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,79 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 88,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,24 g |
| Tuky | 128,45 g |
| – nasycené | 74,45 g |
| – nenasycené | 51,02 g |
| –– mononenasycené | 42,56 g |
| –– polynenasycené | 8,46 g |
| ––– omega 3 | 1,61 g |
| Vláknina | 4,52 g |
| Cholesterol | 516 mg |
| Sodík | 248 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 13,10 g |
| – cukry | 10,80 g |
| ––– laktóza | 5,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřových líček | Vepřová líčka | 400 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 3 kuličky 3 kuličky černého pepře | Pepř černý | |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 2 lžičky 2 lžičky oleje | Olej řepkový | 10 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky mleté sladké papriky (maďar.) | Paprika červená sušená | 2 g |
| podle chuti pálivé papriky | Paprika pálivá | |
| hovězí vývar na podlévání | Vývar hovězí | |
| 200 ml 200 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 200 ml |
| francouzské máslo na zahuštění | ||
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu |