Nutriční hodnoty (Freesh bramborový salát s brokolicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 394 kJ / 572 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,96 g |
| Tuky | 25,39 g |
| – nasycené | 3,32 g |
| – nenasycené | 19,57 g |
| –– mononenasycené | 5,58 g |
| –– polynenasycené | 14,00 g |
| ––– omega 3 | 0,32 g |
| Vláknina | 23,05 g |
| Cholesterol | 39 mg |
| Sodík | 627 mg |
| Sůl | 1,45 g |
| Sacharidy | 65,85 g |
| – cukry | 23,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 větší brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 8-10 růžiček 8-10 růžiček brokolice | Brokolice čerstvá | |
| 100 g 100 g hadovky (okurky) | ||
| 100 g 100 g celeru | Celer bulva čerstvá | 100 g |
| 50 g 50 g pórku | Pórek čerstvý | 50 g |
| 150 g 150 g mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
| 1 lžička 1 lžička octu | Ocet lihový | 5 ml |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| máslo na vymazání pánve | Máslo kravské |