Nutriční hodnoty (Hokkaido polévka s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 650 kJ / 872 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,59 g |
Tuky | 6,66 g |
– nasycené | 2,58 g |
– nenasycené | 2,76 g |
–– mononenasycené | 1,53 g |
–– polynenasycené | 1,23 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 68,36 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 65 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 151,03 g |
– cukry | 92,41 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg dýně Hokkaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 1500 g |
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžíce 1 lžíce kari | Kari | 15 g |
1 lžička 1 lžička zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
jogurt | Jogurt kravský bílý 3,5% |