Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hokkaido polévka s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 650 kJ /
872 kcal
Bílkoviny23,59 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,59 g
Tuky6,66 g
– nasycené2,58 g
– nenasycené2,76 g
–– mononenasycené1,53 g
–– polynenasycené1,23 g
––– omega 30,12 g
Vláknina68,36 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 65 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy151,03 g
– cukry92,41 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg dýně Hokkaido Dýně Hokkaidó čerstvá 1500 g
3 3 jablka Jablko čerstvé 450 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžíce 1 lžíce kari Kari 15 g
1 lžička 1 lžička zázvoru Zázvor sušený 7 g
citronová šťáva Šťáva z citrónu
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
jogurt Jogurt kravský bílý 3,5%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.