Nutriční hodnoty (Hokkaido polévka s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 650 kJ / 872 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,59 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,59 g |
| Tuky | 6,66 g |
| – nasycené | 2,58 g |
| – nenasycené | 2,76 g |
| –– mononenasycené | 1,53 g |
| –– polynenasycené | 1,23 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 68,36 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 65 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 151,03 g |
| – cukry | 92,41 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg dýně Hokkaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 1500 g |
| 3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kari | Kari | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| jogurt | Jogurt kravský bílý 3,5% |