Nutriční hodnoty (Jogurt s medovými jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 699 kJ / 645 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,87 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,90 g |
| Tuky | 36,04 g |
| – nasycené | 6,82 g |
| – nenasycené | 24,49 g |
| –– mononenasycené | 3,87 g |
| –– polynenasycené | 20,62 g |
| ––– omega 3 | 3,44 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 20 mg |
| Sodík | 101 mg |
| Sůl | 0,13 g |
| Sacharidy | 59,11 g |
| – cukry | 51,23 g |
| ––– laktóza | 8,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 200 ml |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 2 lžičky 2 lžičky medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| 3 lžíce 3 lžíce sekaných ořechů | Vlašské ořechy | 45 g |