Nutriční hodnoty (Pracny podle Karla Gotta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 23 999 kJ / 5 736 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,43 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 79,60 g |
| Tuky | 296,07 g |
| – nasycené | 147,82 g |
| – nenasycené | 132,00 g |
| –– mononenasycené | 77,80 g |
| –– polynenasycené | 54,20 g |
| ––– omega 3 | 8,28 g |
| Vláknina | 37,80 g |
| Cholesterol | 897 mg |
| Sodík | 122 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 658,90 g |
| – cukry | 265,00 g |
| ––– laktóza | 2,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 250 g 250 g moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 100 g 100 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 100 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 5 g |
| 3 lžíce 3 lžíce kakaa | Kakao prášek | 75 g |