Nutriční hodnoty (Kuřecí krupicový vývar s vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 633 kJ / 390 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,32 g |
| Tuky | 23,00 g |
| – nasycené | 5,56 g |
| – nenasycené | 10,65 g |
| –– mononenasycené | 8,44 g |
| –– polynenasycené | 2,22 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 7,61 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 359 mg |
| Sůl | 0,73 g |
| Sacharidy | 15,60 g |
| – cukry | 6,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2,5 l 2,5 l vody | Voda | 2500 ml |
| 4 4 kuřecí hřbety | Droby kuřecí směs | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 2 výhonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| dle chuti - nové koření, pepř, bobkový list, sůl | Sůl mořská | |
| hrubá krupice | Krupice pšeničná hrubá | |
| asi 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| obrané maso z vývaru | Vývar hovězí | |
| zelenina podle chuti | Mrkev čerstvá |