Nutriční hodnoty (Bramborový salát s avokádovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 067 kJ / 255 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,66 g |
| Tuky | 0,30 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 9,02 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 29 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 51,90 g |
| – cukry | 5,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g salátových brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 1 1 zralé avokádo | Avokádo čerstvé | |
| 1 1 menší salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |