Nutriční hodnoty (Rajčatový džem k vyzrálým sýrům)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 148 kJ / 1 948 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,47 g |
| Tuky | 2,37 g |
| – nasycené | 0,49 g |
| – nenasycené | 1,29 g |
| –– mononenasycené | 0,39 g |
| –– polynenasycené | 0,89 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 16,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,27 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 463,73 g |
| – cukry | 450,93 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg čerstvých zralých rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
| 400 g 400 g cukru krystal | Cukr bílý | 400 g |
| šťáva z 1 limetky | Šťáva z limetky | |
| 1 lžička 1 lžička nastrouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |