Nutriční hodnoty (Valihrachovo kapr podle režiséra Trošky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 179 kJ / 521 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,49 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 57,40 g |
– nasycené | 37,10 g |
– nenasycené | 19,60 g |
–– mononenasycené | 18,20 g |
–– polynenasycené | 1,40 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 179 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,56 g |
– cukry | 0,56 g |
––– laktóza | 0,56 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kapr (očištěný a pokrájený na podkůvky) | Kapr | |
60-80 g 60-80 g másla | Máslo kravské | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
koření na ryby | Grilovací koření | |
česnek (kdo nesnáší česnek, dá nějaké ostřejší koření, třeba ďábelské apod.) | Česnek čerstvý | |
křen | Křen čerstvý | |
1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% |