Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Valihrachovo kapr podle režiséra Trošky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 179 kJ /
521 kcal
Bílkoviny0,49 g
– z toho živočišné bílkoviny0,49 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky57,40 g
– nasycené37,10 g
– nenasycené19,60 g
–– mononenasycené18,20 g
–– polynenasycené1,40 g
––– omega 30,21 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 179 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,56 g
– cukry0,56 g
––– laktóza0,56 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kapr (očištěný a pokrájený na podkůvky) Kapr
60-80 g 60-80 g másla Máslo kravské 70 g
sůl Sůl mořská
koření na ryby Grilovací koření
česnek (kdo nesnáší česnek, dá nějaké ostřejší koření, třeba ďábelské apod.) Česnek čerstvý
křen Křen čerstvý
1 1 smetana ke šlehání Smetana kravská sladká 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.