Nutriční hodnoty (Valihrachovo kapr podle režiséra Trošky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 179 kJ / 521 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,49 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 57,40 g |
| – nasycené | 37,10 g |
| – nenasycené | 19,60 g |
| –– mononenasycené | 18,20 g |
| –– polynenasycené | 1,40 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 179 mg |
| Sodík | 1 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,56 g |
| – cukry | 0,56 g |
| ––– laktóza | 0,56 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kapr (očištěný a pokrájený na podkůvky) | Kapr | |
| 60-80 g 60-80 g másla | Máslo kravské | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| koření na ryby | Grilovací koření | |
| česnek (kdo nesnáší česnek, dá nějaké ostřejší koření, třeba ďábelské apod.) | Česnek čerstvý | |
| křen | Křen čerstvý | |
| 1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% |