Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Halászlé s bílým vínem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie466 kJ /
111 kcal
Bílkoviny1,18 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,18 g
Tuky0,17 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,06 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,03 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy9,60 g
– cukry4,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 kapra nebo 2-3 drobnější ryby (např. plotice) Kapr
2-3 2-3 kapří hlavy a vnitřnosti Kapr hlava
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl, pepř Pepř černý
2 2 kávové lžičky sladké a 1/2 kávové lžičky pálivé mleté papriky Paprika pálivá
trochu trochu vepřového sádla Sádlo vepřové
asi 1 dl 1 dl bílého suchého vína Víno bílé suché 100 ml
1 1 čerstvá světle zelená tenkostěnná paprika Paprika bílá čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.