Nutriční hodnoty (Halászlé s bílým vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 466 kJ / 111 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,18 g |
| Tuky | 0,17 g |
| – nasycené | 0,06 g |
| – nenasycené | 0,06 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,03 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 9 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 9,60 g |
| – cukry | 4,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 kapra nebo 2-3 drobnější ryby (např. plotice) | Kapr | |
| 2-3 2-3 kapří hlavy a vnitřnosti | Kapr hlava | |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| 2 2 kávové lžičky sladké a 1/2 kávové lžičky pálivé mleté papriky | Paprika pálivá | |
| trochu trochu vepřového sádla | Sádlo vepřové | |
| asi 1 dl 1 dl bílého suchého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 1 1 čerstvá světle zelená tenkostěnná paprika | Paprika bílá čerstvá |