Nutriční hodnoty (Halászlé s bílým vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 466 kJ / 111 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,18 g |
Tuky | 0,17 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,06 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,03 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 9,60 g |
– cukry | 4,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 kapra nebo 2-3 drobnější ryby (např. plotice) | Kapr | |
2-3 2-3 kapří hlavy a vnitřnosti | Kapr hlava | |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl, pepř | Pepř černý | |
2 2 kávové lžičky sladké a 1/2 kávové lžičky pálivé mleté papriky | Paprika pálivá | |
trochu trochu vepřového sádla | Sádlo vepřové | |
asi 1 dl 1 dl bílého suchého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
1 1 čerstvá světle zelená tenkostěnná paprika | Paprika bílá čerstvá |