Nutriční hodnoty (Jablečné palačinky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 654 kJ / 1 829 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 44,74 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,70 g |
| Tuky | 37,97 g |
| – nasycené | 12,50 g |
| – nenasycené | 16,98 g |
| –– mononenasycené | 11,24 g |
| –– polynenasycené | 5,74 g |
| ––– omega 3 | 0,52 g |
| Vláknina | 16,80 g |
| Cholesterol | 810 mg |
| Sodík | 931 mg |
| Sůl | 2,18 g |
| Sacharidy | 283,05 g |
| – cukry | 74,95 g |
| ––– laktóza | 26,95 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 500-600 ml 500-600 ml mléka (podle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 550 ml |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
| 1 špetka 1 špetka kypřicího prášku | Kypřící prášek | |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| skořicový cukr (dle chuti) | Cukr skořicový |