Nutriční hodnoty (Pečená panenka s brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 402 kJ / 1 052 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 91,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,86 g |
Tuky | 35,49 g |
– nasycené | 11,25 g |
– nenasycené | 19,53 g |
–– mononenasycené | 15,78 g |
–– polynenasycené | 3,76 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 15,60 g |
Cholesterol | 206 mg |
Sodík | 394 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 77,40 g |
– cukry | 23,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 400 g |
6 ks 6 ks červených brambor | Brambor zimní | 300 g |
2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 PL 1 PL Dijon hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 PL 1 PL třtinového cukru | Cukr třtinový | 12 g |
1 PL 1 PL sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
150 150 ml vývaru či kostka masoxu | Bujón hovězí | |
nové koření | Nové koření | |
sůl, pepř | Pepř černý | |
tymián | Tymián sušený | |
olivový olej | Olej olivový |