Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červeného zelí s mandarinkou a jablkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie783 kJ /
187 kcal
Bílkoviny1,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,50 g
Tuky1,30 g
– nasycené0,43 g
– nenasycené0,58 g
–– mononenasycené0,05 g
–– polynenasycené0,53 g
––– omega 30,10 g
Vláknina9,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 13 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy37,50 g
– cukry35,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 menší hlávky červeného zelí Zelí červené čerstvé
3 3 mandarinky Mandarinka čerstvá
2 -3 2 -3 jablka Jablko čerstvé 375 g
krémové pomerančové balsamico Ocet balsamikový bílý
velká hrst hrst vlašských ořechů Vlašské ořechy
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý bílý pepř Pepř bílý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.