Nutriční hodnoty (Salát z červeného zelí s mandarinkou a jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 783 kJ / 187 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
| Tuky | 1,30 g |
| – nasycené | 0,43 g |
| – nenasycené | 0,58 g |
| –– mononenasycené | 0,05 g |
| –– polynenasycené | 0,53 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 9,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 13 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 37,50 g |
| – cukry | 35,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 menší hlávky červeného zelí | Zelí červené čerstvé | |
| 3 3 mandarinky | Mandarinka čerstvá | |
| 2 -3 2 -3 jablka | Jablko čerstvé | 375 g |
| krémové pomerančové balsamico | Ocet balsamikový bílý | |
| velká hrst hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |