Nutriční hodnoty (Falešné borůvky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 33 373 kJ / 7 977 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,30 g |
| Tuky | 17,93 g |
| – nasycené | 6,57 g |
| – nenasycené | 9,67 g |
| –– mononenasycené | 4,57 g |
| –– polynenasycené | 5,10 g |
| ––– omega 3 | 0,53 g |
| Vláknina | 129,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 97 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1 866,00 g |
| – cukry | 1 836,67 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg zralých jablek (nebo hrušek, nebo obojího) | Jablko čerstvé | 2000 g |
| 1-1,5 kg 1-1,5 kg zralých bezinek | Bez černý čerstvý | 1250 g |
| 3 3 želírovací prášky (Pektogel, Gelfix) poměr 2:1 | ||
| 1,5 kg 1,5 kg cukru krystal | Cukr bílý | 1500 g |
| 2/3 lžíce 2/3 lžíce skořice | Skořice ceylonská | 10.000000298023224 g |
| špetka špetka mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý |