Nutriční hodnoty (Falešné borůvky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 33 373 kJ / 7 977 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,30 g |
Tuky | 17,93 g |
– nasycené | 6,57 g |
– nenasycené | 9,67 g |
–– mononenasycené | 4,57 g |
–– polynenasycené | 5,10 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 129,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 97 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 866,00 g |
– cukry | 1 836,67 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg zralých jablek (nebo hrušek, nebo obojího) | Jablko čerstvé | 2000 g |
1-1,5 kg 1-1,5 kg zralých bezinek | Bez černý čerstvý | 1250 g |
3 3 želírovací prášky (Pektogel, Gelfix) poměr 2:1 | ||
1,5 kg 1,5 kg cukru krystal | Cukr bílý | 1500 g |
2/3 lžíce 2/3 lžíce skořice | Skořice ceylonská | 10.000000298023224 g |
špetka špetka mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý |