Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Falešné borůvky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie33 373 kJ /
7 977 kcal
Bílkoviny23,30 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,30 g
Tuky17,93 g
– nasycené6,57 g
– nenasycené9,67 g
–– mononenasycené4,57 g
–– polynenasycené5,10 g
––– omega 30,53 g
Vláknina129,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 97 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 866,00 g
– cukry1 836,67 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg zralých jablek (nebo hrušek, nebo obojího) Jablko čerstvé 2000 g
1-1,5 kg 1-1,5 kg zralých bezinek Bez černý čerstvý 1250 g
3 3 želírovací prášky (Pektogel, Gelfix) poměr 2:1
1,5 kg 1,5 kg cukru krystal Cukr bílý 1500 g
2/3 lžíce 2/3 lžíce skořice Skořice ceylonská 10.000000298023224 g
špetka špetka mletého zázvoru Zázvor sušený mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.