Nutriční hodnoty (Bavorský jablečný štrúdl)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 364 kJ / 2 716 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,89 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,83 g |
Tuky | 69,98 g |
– nasycené | 40,45 g |
– nenasycené | 26,65 g |
–– mononenasycené | 19,41 g |
–– polynenasycené | 7,24 g |
––– omega 3 | 0,87 g |
Vláknina | 44,07 g |
Cholesterol | 179 mg |
Sodík | 55 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 454,81 g |
– cukry | 236,91 g |
––– laktóza | 0,56 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
275 g 275 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 275 g |
1/2 1/2 čajové lžičky soli | Sůl mořská | |
1 1 vejce | ||
2 lžíce 2 lžíce rozpuštěného másla | Máslo kravské | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
100 ml 100 ml vlažné vody | Voda | 100 ml |
8-10 8-10 uvařených jablek | Jablko čerstvé | 1350 g |
3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
4 lžíce 4 lžíce nadrcených piškotů | Piškoty | 60 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
skořice | Skořice ceylonská | |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
1 1 zakysaná smetana 15 % | Smetana kravská zakysaná 12% | |
rozinky | Rozinky | |
mandle | Mandle neloupané | |
vlašské ořechy | Vlašské ořechy | |
mléko na potírání | Mléko kravské polotučné 1,5% |