Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bavorský jablečný štrúdl)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 364 kJ /
2 716 kcal
Bílkoviny44,72 g
– z toho živočišné bílkoviny2,89 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,83 g
Tuky69,98 g
– nasycené40,45 g
– nenasycené26,65 g
–– mononenasycené19,41 g
–– polynenasycené7,24 g
––– omega 30,87 g
Vláknina44,07 g
Cholesterol 179 mg
Sodík 55 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy454,81 g
– cukry236,91 g
––– laktóza0,56 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
275 g 275 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 275 g
1/2 1/2 čajové lžičky soli Sůl mořská
1 1 vejce
2 lžíce 2 lžíce rozpuštěného másla Máslo kravské 20 g
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
100 ml 100 ml vlažné vody Voda 100 ml
8-10 8-10 uvařených jablek Jablko čerstvé 1350 g
3 lžíce 3 lžíce cukru Cukr bílý 75 g
4 lžíce 4 lžíce nadrcených piškotů Piškoty 60 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
skořice Skořice ceylonská
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 1 zakysaná smetana 15 % Smetana kravská zakysaná 12%
rozinky Rozinky
mandle Mandle neloupané
vlašské ořechy Vlašské ořechy
mléko na potírání Mléko kravské polotučné 1,5%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.