Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Telecí na divoko)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 837 kJ /
1 395 kcal
Bílkoviny163,35 g
– z toho živočišné bílkoviny158,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,68 g
Tuky59,07 g
– nasycené36,27 g
– nenasycené20,65 g
–– mononenasycené18,70 g
–– polynenasycené1,95 g
––– omega 30,26 g
Vláknina14,35 g
Cholesterol 528 mg
Sodík 695 mg
Sůl1,68 g
Sacharidy30,78 g
– cukry19,08 g
––– laktóza0,48 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g telecího masa (plec, ořech...) Telecí kýta 750 g
kousek kousek špeku (pokud je třeba maso špikovat) Špek
350 g 350 g směsi kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel) Mrkev čerstvá 350 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
6 kuliček 6 kuliček nového koření Nové koření
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
1 snítka 1 snítka rozmarýnu Rozmarýn sušený
pepř mletý Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
1 1 plnější lžíce hořčice plnotučné Hořčice plnotučná
100 ml 100 ml červeného vína Víno červené suché 100 ml
vývar (dle potřeby) Vývar masový
kousek kousek másla (na zjemnění) Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.