Nutriční hodnoty (Hráškový krém a pikantní pečivo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 750 kJ / 1 135 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 44,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,00 g |
| Tuky | 42,65 g |
| – nasycené | 25,92 g |
| – nenasycené | 16,00 g |
| –– mononenasycené | 12,64 g |
| –– polynenasycené | 3,36 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 33,50 g |
| Cholesterol | 216 mg |
| Sodík | 1,75 g |
| Sůl | 2,40 g |
| Sacharidy | 98,10 g |
| – cukry | 24,90 g |
| ––– laktóza | 1,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 400 g |
| 5 5 brambor | Brambor zimní | 250 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| vývar (nebo voda + bujón) | Vývar hovězí | |
| smetana 33% | Smetana kravská sladká 35% | |
| plát plát listového těsta | Listové těsto | |
| dijonská hořčice | Hořčice dijonská | |
| 120 g 120 g gorgonzoly | Gorgonzola | 120 g |
| 6 plátků 6 plátků swarzwaldské šunky | Šunka vepřová vařená | 120 g |
| vejce na potření | Vejce slepičí |