Nutriční hodnoty (Avokádové sushi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 3 868 kJ / 924 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,59 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,59 g |
| Tuky | 1,75 g |
| – nasycené | 0,75 g |
| – nenasycené | 0,50 g |
| –– mononenasycené | 0,25 g |
| –– polynenasycené | 0,25 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 4,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 19 mg |
| Sůl | 0,08 g |
| Sacharidy | 207,20 g |
| – cukry | 10,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| ¼ š álku álku vody | Voda | |
| 1 šálek 1 šálek nevařené lepkavé bílé rýže (Sushi rýže) | Rýže bílá | 250 g |
| 3 lžíce 3 lžíce rýžového octa | Ocet rýžový | 45 ml |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 4 listy 4 listy nori (suché řasy) | ||
| ½ okurky nakrájené na tenké proužky | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 1 avokádo - oloupané, nakrájené na plátky | Avokádo čerstvé |