Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Džuveč s tuňákem podomácku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie429 kJ /
103 kcal
Bílkoviny4,36 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,36 g
Tuky0,52 g
– nasycené0,08 g
– nenasycené0,34 g
–– mononenasycené0,11 g
–– polynenasycené0,22 g
––– omega 30,00 g
Vláknina5,83 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy17,20 g
– cukry11,19 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
konzerva tuňáka v oleji (kousky 185 g) Tuňák ve vlastní šťávě
hrnek hrnek rýže (250 ml) Rýže bílá
cibule Cibule čerstvá
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1-2 1-2 bílé papriky Paprika bílá čerstvá
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 30 g
3 lžíce 3 lžíce hrášku (měla jsem mražený) Hrášek zelený 45 g
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
vývar nebo voda (cca 2 hrnky) Vývar hovězí
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.