Nutriční hodnoty (Džuveč s tuňákem podomácku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 429 kJ / 103 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,36 g |
Tuky | 0,52 g |
– nasycené | 0,08 g |
– nenasycené | 0,34 g |
–– mononenasycené | 0,11 g |
–– polynenasycené | 0,22 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,83 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 17,20 g |
– cukry | 11,19 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
konzerva tuňáka v oleji (kousky 185 g) | Tuňák ve vlastní šťávě | |
hrnek hrnek rýže (250 ml) | Rýže bílá | |
cibule | Cibule čerstvá | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1-2 1-2 bílé papriky | Paprika bílá čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
3 lžíce 3 lžíce hrášku (měla jsem mražený) | Hrášek zelený | 45 g |
1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
vývar nebo voda (cca 2 hrnky) | Vývar hovězí | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |