Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špaldové langoše)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie8 928 kJ /
2 134 kcal
Bílkoviny80,15 g
– z toho živočišné bílkoviny1,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny78,75 g
Tuky36,65 g
– nasycené6,02 g
– nenasycené25,81 g
–– mononenasycené16,76 g
–– polynenasycené9,05 g
––– omega 32,30 g
Vláknina59,70 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 6,02 g
Sůl15,05 g
Sacharidy341,00 g
– cukry21,20 g
––– laktóza1,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g špaldové hladké mouky Mouka špaldová hladká 450 g
200 g 200 g vlažné vody Voda 200 ml
2 PL 2 PL zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 50 ml
15 g 15 g droždí Droždí pekařské lisované 15 g
2 PL 2 PL oleje Olej řepkový 22 ml
1,5 CL 1,5 CL soli Sůl mořská 15 g
1 CL 1 CL cukru Cukr bílý 10 g
olej na smažení Olej řepkový
K podávání: domácí kečup, domácí tatarka, nastrouhaný eidam a lahůdková cibulka Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.