Nutriční hodnoty (Kuřecí maso s broskví a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 993 kJ / 715 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 163,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 163,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 7,00 g |
| – nasycené | 1,96 g |
| – nenasycené | 3,99 g |
| –– mononenasycené | 2,66 g |
| –– polynenasycené | 1,33 g |
| ––– omega 3 | 1,33 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 385 mg |
| Sodík | 385 mg |
| Sůl | 0,98 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| 1 plechovka 1 plechovka broskví | Dužina broskve čerstvá | |
| šunka (dle potřeby) | Šunka vepřová vařená | |
| tvrdý sýr (dle potřeby) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| sůl (nebo grilovací koření) | Sůl mořská | |
| tuk (na vymazání pekáčku) | Margarín | |
| olej (dle potřeby) | Olej řepkový | |
| brambory | Brambor zimní | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| 1 plátek 1 plátek másla | Máslo kravské | 10 g |