Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí maso s broskví a sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 993 kJ /
715 kcal
Bílkoviny163,10 g
– z toho živočišné bílkoviny163,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky7,00 g
– nasycené1,96 g
– nenasycené3,99 g
–– mononenasycené2,66 g
–– polynenasycené1,33 g
––– omega 31,33 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 385 mg
Sodík 385 mg
Sůl0,98 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí prsa Kuře prso 700 g
1 plechovka 1 plechovka broskví Dužina broskve čerstvá
šunka (dle potřeby) Šunka vepřová vařená
tvrdý sýr (dle potřeby) Sýr kravský tvrdý 30%
sůl (nebo grilovací koření) Sůl mořská
tuk (na vymazání pekáčku) Margarín
olej (dle potřeby) Olej řepkový
brambory Brambor zimní
pažitka Pažitka čerstvá
1 plátek 1 plátek másla Máslo kravské 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.