Nutriční hodnoty (Kuřecí maso s broskví a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 993 kJ / 715 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 163,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 7,00 g |
– nasycené | 1,96 g |
– nenasycené | 3,99 g |
–– mononenasycené | 2,66 g |
–– polynenasycené | 1,33 g |
––– omega 3 | 1,33 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 385 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
1 plechovka 1 plechovka broskví | Dužina broskve čerstvá | |
šunka (dle potřeby) | Šunka vepřová vařená | |
tvrdý sýr (dle potřeby) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
sůl (nebo grilovací koření) | Sůl mořská | |
tuk (na vymazání pekáčku) | Margarín | |
olej (dle potřeby) | Olej řepkový | |
brambory | Brambor zimní | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
1 plátek 1 plátek másla | Máslo kravské | 10 g |