Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z bílého zelí s masovými kuličkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie4 018 kJ /
960 kcal
Bílkoviny75,79 g
– z toho živočišné bílkoviny66,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,49 g
Tuky37,61 g
– nasycené17,50 g
– nenasycené15,59 g
–– mononenasycené12,91 g
–– polynenasycené2,68 g
––– omega 30,37 g
Vláknina10,78 g
Cholesterol 266 mg
Sodík 768 mg
Sůl1,55 g
Sacharidy74,28 g
– cukry32,15 g
––– laktóza9,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé 350 g
3 3 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
pár snítek snítek petrželové natě Petržel nať čerstvá
190 g 190 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 190 ml
2 lžičky 2 lžičky dijonské hořčice Hořčice dijonská 12 g
1 lžička 1 lžička medu Med nepasterovaný 18 g
1-2 lžičky 1-2 lžičky citronové šťávy Šťáva z citrónu 7.5 ml
sůl (dle chuti) Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
300 g 300 g mletého vepřového masa Vepřová plec 300 g
koření (dle chuti) Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce Solamylu Bramborový škrob 15 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 37.5 ml
2 lžíce 2 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 30 g
sádlo na smažení (nebo olej) Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.